Koralin ve Gizli Dünya izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.7 IMDB Puanı 4 Görüntülenme

Koralin ve Gizli Dünya izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Dakota Fanning, Teri Hatcher, John Hodgman
11 yaşındaki meraklı ve maceraperest ruhlu Coraline Jones, Michigan'dan Oregon'a taşınmıştır. Yeni çevresinde canı sıkılan Coraline, arkadaşlarını kaybetmiş ve ailesi meşgul olduğu için yeni heyecanlar aramaya başlar. Wybie Lovat adında bir çocukla arkadaşlık kurar ve birlikte yaşlı komşularını ziyaret etmeye başlarlar. Bu komşular arasında ilginç İngiliz oyuncular Bayan Spink ve Forcible ile daha da tuhaf Rus komşu Bay Bobinsky bulunur. Bu ziyaretlerden sonra Coraline, yeni çevresinin farklı bir dünya olduğunu fark eder.

Bir gün evde gizli bir kapı bulan Coraline, kapının ardındaki gizemli geçitten geçerek başka bir versiyonuyla karşılaşır. Bu paralel gerçeklik, onun hayatının bir benzeri gibi görünse de daha mükemmeldir. Yetişkinler daha hoşgörülü ve sıcakkanlıdır, hatta bir kedi bile ona ilgi gösterir. Coraline, bu durum karşısında şaşkınlık içinde kalır ve hangi dünyaya ait olduğunu sorgulamaya başlar.

Ancak bu fantastik ziyaret kısa sürede tehlikelerle dolu bir maceraya dönüşür. Özellikle Diğer Anne'nin Coraline'i orada tutmak için kurduğu tuzaklar yüzünden başı belaya girer. Coraline, ailesini kurtarabilmek için yaratıcılığına, kararlılığına ve cesaretine güvenmek zorundadır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Coraline

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?