Çeteler Savaşı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 6 Görüntülenme

Çeteler Savaşı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Mark Wahlberg, Joaquin Phoenix, Charlize Theron
Mark Wahlberg, Joaquin Phoenix, Charlize Theron ve James Caan'ın başrollerini paylaştığı The Yards, gerçek bir yaşam hikayesinden esinlenerek yazılan bir senaryoya sahiptir. James Gray'in yönettiği film, 1980'lerin ortasında yönetmenin babasının da adının karıştığı bir yolsuzluk skandalına dayanmaktadır.

Leo (Mark Wahlberg), araba hırsızlığından sabıkası olan ve yeni çıkmış bir hapis mahkumu olan genç bir adamdır. Geleceği için planı, yasal bir iş bulmak ve yeni bir hayata başlamaktır. Yakın arkadaşı Willie (Joaquin Phoenix) ile birlikte amcasının şirketine teknisyen olarak girmeye başlar. Bu sırada Willie'nin Leo'nun kuzeni Erica (Charlize Theron) ile evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkisi vardır. Aile portresi, Erica'nın annesini (Faye Dunaway) canlandıran bir rolle tamamlanır.

Ancak Leo'nun planları beklediği gibi gitmez. Aniden cinayet şüphelisi olarak aranmaktadır. Masum olduğunu kanıtlamak için kaçak bir hayat yaşamaya başlar. Film, görsel yönetimi ve iyi ışık kullanımıyla paranoyak ruh halini başarıyla yansıtmaktadır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Yards

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?