Vanilla Sky izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.9 IMDB Puanı 5 Görüntülenme

Vanilla Sky izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz
Tom Cruise'un canlandırdığı David Aames, New York'ta yaşayan genç bir yayıncıdır. Oldukça varlıklı ve lüks bir yaşama sahip olan David, dışarıdan bakıldığında mükemmel bir hayata sahip gibi görünmektedir. Yakışıklı, zengin ve karizmatik olmasıyla dikkat çeken David, birçok insanın hayranlık duyduğu birisidir.

Ancak, David'in hayatı aslında pek de mükemmel değildir. Görünmeyen ve onu rahatsız eden bazı sorunları vardır. Bir gün doğum günü partisinde arkadaşı Brian ile birlikte gelen Sofia adında bir kıza aşık olur. İlk görüşte etkilenen David, Sofia'yı kaybetmemek için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Ancak, David'in Sofia ile tanıştıktan kısa bir süre sonra yaptığı bir hata ilişkilerini karmaşık hale getirir ve Sofia'yı kaybetmesine neden olur. David, hem Sofia'ya tekrar ulaşmaya çalışırken hem de kafasını kemiren bu karmaşık duruma bir çözüm bulmak zorundadır.

Buna ek olarak, David'in sevgilisi Julie ile de uğraşması gerekmektedir. Julie, David'in hayatında önemli bir yer tutmaktadır ve David'in karmaşık ilişkilerini daha da zorlaştırmaktadır.

David'in hayatının bu karmaşık döneminde, izleyiciler onun bu zorluğun üstesinden nasıl geleceğini merakla takip ederler. David'in gerçek aşkı Sofia'ya ulaşabilmesi ve içinde bulunduğu karmaşadan kurtulabilmesi için mücadele ettiği bu film, duygusal ve sürükleyici bir hikayeyi izleyicilere sunmaktad

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Vanilla Sky

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?