Tatil izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.9 IMDB Puanı 3 Görüntülenme

Tatil izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law
Amanda Woods, bir reklamcılık firmasının sahibidir ve film fragmanları üretmektedir. Güney Kaliforniya'da yaşamaktadır. Diğer yandan, Iris Simpkins, İngiltere'nin kırsal kesiminde şirin bir kır evinde yaşayan ve Daily Telegraph gazetesinde popüler bir evlendirme köşesinde yazılar yazan birisidir.

Iris ve Amanda, duygusal açıdan benzer durumda olmalarına rağmen birbirlerinden 6.000 mil uzakta yaşamaktadırlar. Noel'in yaklaşmasıyla birlikte, ikisi de geçici olarak erkek arkadaşlarını hayatlarından çıkarmaya karar verirler. İki kadın da nostaljik Noel şarkıları söylemeye istekli değillerdir.

Noel tatilinde şehirden uzaklaşmak isteyen Amanda, bir ev değişimi websitesine girerek sorunlarının çözümünü Iris'in İngiltere'deki kır evinde bulur. Böylece, Amanda ile Iris arasında karşılıklı olarak birbirlerinin evlerine taşınmak için bir anlaşma yapılır ve yazışmalar başlar.

Iris, Santa Ana rüzgarlarıyla ısınan ılık bir kış gününde Los Angeles'a gider ve Amanda'nın evine taşınır. Burada, ünlü senaryo yazarı Arthur ve Amanda'nın eski erkek arkadaşı olan film müziği bestecisi Miles ile tanışır.

Diğer yandan, Amanda da karlarla kaplı kır evine yerleşir ve uzun zamandır özlediği yalnızlığına kavuşur. Ancak, Iris'in yakışıklı erkek kardeşi Graham'ın ortaya çıkmasıyla her şey değişir. Beklenmedik olaylar ardı ardına gelir ve iki kadın da gerçek yolculukların bagajları geride bıraktığı noktada başladığını ke

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Holiday

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?