Milenyum Serisi 1: Ejderha Dövmeli Kız izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.8 IMDB Puanı 5 Görüntülenme

Milenyum Serisi 1: Ejderha Dövmeli Kız izle

Oyuncular:

Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Ewa Fröling
İsveçli yazar Stieg Larsson'un ünlü Millennium Üçlemesi, nefes kesen bir roman serisi olarak bilinir ve 41 ülkede 21 milyon kopya satarak rekor kırmıştır. Türkçeye "Ejderha Dövmeli Kız" adıyla çevrilen ilk kitap, sinemaya da uyarlanmış ve İskandinavya'da büyük ilgi görmüştür.

"Ejderha Dövmeli Kız"da, hapse girmek üzere olan gazeteci Mikael Blomkvist, gizemli ve asosyal hacker kız Lisbeth Salander'ın yardımıyla, kırk yıl önce kaybolan Harriet Vanger'in izini sürer. Bu arayışları sırasında bir dizi cinayeti açığa çıkarırlar ve katilin aile içinden biri olduğunu keşfederler. Ancak Vanger ailesinin öfkesiyle karşılaşınca, avcıyken av durumuna düşerler.

Özetlenmiş hali: Stieg Larsson'un Millennium Üçlemesi, dünya çapında büyük bir başarı elde etmiş ve sinemaya da uyarlanmıştır. "Ejderha Dövmeli Kız" adlı ilk kitap, Mikael Blomkvist ve Lisbeth Salander'ın Harriet Vanger'in izini sürerken sergilediği tehlikeli maceralarını konu alır. Aile içinde işlenen cinayetleri ortaya çıkaran ikili, avcıyken av durumuna düşer.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Män som hatar kvinnor

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?